Search and Hit Enter

Predavanje i radionica: Jezik ljubavi

Mapa nie je dostupná

Date/Time
Date(s) - 16/05/2018
17:00 - 19:00

Location
Poslovni i inovativni centar

Categories


Ako želite da saznate i naučite kako rešiti konflikte (sa decom ili odraslima) mirnim putem i saznate više o moći govora, reči i ljubavi, ovo je prava radionica za Vas!

Predavanje i radionica na temu nenasilne komunikacije, odnosno jezika ljubavi ili žirafe vodi Marija Belić-Bibin iz DOR-a, Centra za kreativnu edukaciju i umetnost iz Novog Sada.

Događaj organizuju: onlajn platforma Storyteller (www.storyteller.rs), FB grupa Mamy Petrovčanky – Mame Petrovčanke i DOR – Centar za kreativnu edukaciju i umetnost.

Prijave: Svoje učešće prijavite u Inbox FB stranice Storyteller, na mail info@storyteller.rs ili na br. mob. 064-33-33-272, odnosno u Inbox FB grupe Mamy Petrov;anky – Mame Petrovčanke.

Ulaz je SLOBODAN. Ukoliko budete zadovoljni sa predavanjem i radionicom, bićete u mogućnosti da organizaciju događaja podržite SIMBOLIČNIM IZNOSOM po Vašoj proceni a na licu mesta događaja.

Predavanje i radionica će se održati u sredu 16. maja 2018. od 17,00 – 19,00 časova u Poslovno-inovativnom centru u Bačkom Petrovcu.