O nama

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki  – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu.

Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Storyteller nije informativni portal. Uz negovanje profesionalnih novinarskih standarda i etičkih normi Storyteller je platforma u kojoj je umetnost, novinarstvo i život u simbiozi što predstavlja težnju da se unese inovacija u novinarstvo (Slovaka) u Srbiji. Jer male priče čine život velikim.

Storyteller koji je nastao 12. septmebra 2017., je Vladimira Dorčova Valtnerova, autorka i osnivačica portala, koja je ujedno od 9. maja 2018. kada je portal registrovan u registru medija i odgovorna urednica, i celi njen tim saradnika. U svakom smislu u svako doba je podržava Josip Valtner, web administrator.

Storyteller ima i saradnike: Igora Bovdiša, fotografa, ponekad Gorana Vučićevića, takođe fotografa, Petra Serge Butka, šaptača kreativnih saveta, Jarmilu Takač, autorku logoa platforme, Danicu Vrba, lektorku srpskog jezika, Vieru Dorčovu Babjakovu, lektorku slovačkog jezika, Zdenku Valent Belić, prevodioca, Jana Kulika, autora pojedinih članaka, Annamariju Boldocki Grbić, autorku tekstova u rubrici Plezir, novinarke i novinare: Annu Lačok, Moniku Necpalovu, Mariju Belić Bibin, Miroslava Gašpara, Jana Hrćana, Vinku Skorić.

PODKAST

NAVRHNI TÉMU

PoTYkajme si! PODCAST

PoTYkajme si! PODCAST

PODKAST Storyteller

PODPORA V ROKOCH 2022-2025 – PODRŠKA U 2022-2025.

E-KNIHA ZADARMO!

PODKAST „Na ivici“

PARTNERI