Kultura drugačija

Randevu u aprilu sa frizerom i berberom Janom Trabakom iz Bačkog Petrovca

Randevu

Aprilski Randevu, kamerni događaj portala Storyteller koji je posvećen kreativnim, zanimljivim i nesvakidašnjim ljudima iz našeg okruženja, održaće se 24. aprila u redakciji Storyteller.

Budite deo našeg aprilskog događaja #RandevuStoryteller i otkrijte tajne majstora svog zanata. Već naredne nedelje u redakciji Storyteller u Bačkom Petrovcu, Jan Trabak zvani Grba, iskusni frizer i berber sa tradicionalnim pristupom, podeliće svoje dragoceno znanje, pa čak i veštine.

Doživite vraćanje starih tehnika brijanja i otkrijte kakav je to šarm iz prošlosti. Da inspirativne priče ne ostanu skrivene.

Broj mesta je ograničen. Možete se prijaviti putem poruke na našoj Facebook ili Instagram stranici, ili na mejl bojana.milanovic@storyteller.rs.

Ovako je bilo na druženju u martu:

O autorovi/ke & O autoru/ki

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Pridaj komentár & Dodaj komentar

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.