Kultura drugačija

Muzika susreće prirodu već 22. jula na KanalFest-u u Bačkom Petrovcu

KanalFest

KanalFest se posle velikog prošlogodišnjeg uspeha vraća ove godine još bolji i kvalitetniji, najavljuju organizatori ovog muzičkog festivala koji se održava pored kanala DTD u Bačkom Petrovcu. Ovogodišnje izdanje festivala održaće se 22. jula u arealu sportskog udruženja “Karaš”. Svi prisutni moći će da uživaju u vrhunskom zvuku i spektakularnoj produkciji, koja će ovaj festival izdvojiti od ostalih.

Među izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjem KanalFestu su Shark Snakes And Planes, Ja Deka i zeka, Direct Drive, Casillas kao i lokalni bendovi, mladi, perspektivni bend Na Crtu, i seniori poznatog dobrog starog zvuka Ex Specialis. Sam kraj večernjeg spektakla zabeležiće DJ Jancheez.

Organizatori festivala su se potrudili da stvore jedinstveno iskustvo za sve posetioce. Pored sjajne muzike, žestokog ritma i dobrih vajbova festival će ponuditi i širok izbor hrane i pića.

Karte su dostupne na zvaničnoj Facebook stranici KanalFest-a ili na broj telefona 0621725317 (Andrej), a dodatna prodajna mesta biće naknadno objavljna. o objaviti.

Dok kanal lagano protiče pored vas KanalFest će vam doneti spektakularnu kombinaciju energije, ljubavi prema muzici i magije koja će ispuniti vazduh, kažu organizatori ovog zanimljivog festivala i dodaju:

„Zaokružite datum i vidimo se tamo, gde muzika susreće prirodu!“

Naslovna fotografija: Pavel Topolsky

About the author

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Add Comment

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PODKAST

PREDLOŽI TEMU

PoTYkajme si! PODCAST

PoTYkajme si! PODCAST

PODKAST Storyteller

PODPORA V ROKOCH 2022-2025 – PODRŠKA U 2022-2025.

E-KNIHA ZADARMO!

PODKAST „Na ivici“

PARTNERI