Search and Hit Enter

„Kraft&Art“ u dvorcu Eđšeg – poziv izlagačima na Osmi NS Market

Jasna granica između zanatstva i umetnosti nikada do kraja nije definisana. Koliko umetničke imaginacije ima u zanastvu i zanatske veštine u umetnosti, samo je u doživljaju posmatrača. Na NS Marketu kažu „i zanat i umetnost“.

Osmi NS Market biće održan u subotu, 31. avgusta 2019. godine, u prostoru Kulturne stanice „Eđšeg“ (Antona Čehova 4) od 17 do 22 sata.

NS Market poziva sve kraft & art izlagače da im se pridruže poslednje subote u avgustu i da svi zajedno originalnim, umetničkim, zanatskim i hand made sadržajima dodatno privuku publiku.

NS Market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama. Nudimo dobru energiju koju na NS Marketu stvaramo i delimo.

Svi koji su zainteresovani da novosadskoj publici predstave svoj rad i proizvode na Osmom NS Marketu, treba da popune prijavni formular koji se nalaze na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ga pošalju na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs.

Rane prijave poslate do 15. avgusta omogućiće izlagačima pogodnosti pri zakupu izlagačkog prostora.

No Comments

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.