Društvo

Novinarka Storytellera Sanja Đorđević dobitnica druge nagrade na festivalu „On the record“

Sanja Đorđević

U takmičarskom delu festivala “On the record”, koji je održan ovog vikenda, novinarka redakcije Storyteller Sanja Đorđević osvojila je drugo mesto u kategoriji televizijskih formi za TV reportažu „Alarm“.

Ova reportaža o čuvenom novosadskom radijskom dvojcu Dašku i Mlađi nastala je tokom Sanjinog studija na Odseku za medijske studije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu koji ove godine slavi 18 godina postojanja.

Međunarodni festival studenata novinarstva On the Record održao se po sedmi put na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a tokom tri dana okupio je 40 studenata iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Albanije.

O autorovi/ke & O autoru/ki

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Pridaj komentár & Dodaj komentar

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.