Kultura drugačija

Subotnji razgovori o novosadskim ribolovcima i avanturistima

Novosadski ribolovci i avanturisti su tema nove epizode podkasta Subotnji razgovori. Gosti su Jovan Stojanović Cope, radijski voditelj i ribolovac-hobista i Miroslav Farkaš, novinar- dokumentarista. Razgovor vodi Vesna Farkaš, novinarka.

Pozivamo vas da poslušate podkast i saznate kako žive i razmišljaju gradski pecaroši, šta je njihova filozofija hobija kojim se bave, kao i ugao posmatranja novinara-dokumentariste, koji sebe naziva avanturistom i na koji način se profesionalni život prepliće sa hobijem i kako naši sagovornici vide naš grad Novi Sad.

Produkcija Heror Media Pont / Medijska podrška Storyteller / Projekat ,,Podkast Subotnji razgovori“ finansijski je podržala Uprava za kulturu grada Novog Sada.

O autorovi/ke & O autoru/ki

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Pridaj komentár & Dodaj komentar

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.