Kultura drugačija

Subotnji razgovori o novosadskom baletu

Subotnji razgovori

Tema podcasta ,,Subotnji razgovori“ je ,,Novosadski balet“, o čemu razgovaramo sa Gabrijelom Teglaši Jojkić, predsednicom Udruženja baletskih umetnika Vojvodine, nastavnicom klasičnog baleta i autorkom knjiga o baletu i Branislavom Lučićem, fotografom.

Razgovor modeira novinarka Vesna Farkaš. Baš ovde i sada imate priliku da čujete šta se sve u baletskom svetu dešava, i u kojoj meri je baletska umetnost zahtevna.

Produkcija Heror Media Pont / Medijska podrška Storyteller / Projekat ,,Podkast Subotnji razgovori“ finansijski je podržala Uprava za kulturu grada Novog Sada.

O autorovi/ke & O autoru/ki

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Pridaj komentár & Dodaj komentar

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.