Kultura drugačija

U Sonti naredne nedelje 8. Nedelja pozorišta

Nedelja pozorišta

U Sonti se naredne nedelje održava 8. Nedelja pozorišta, festival koji i ove godine organizuje Centar za kulturu i obrazovanje Sonta.

Tokom šest festivalskih dana publika će imati priliku da pogleda četiri pozorišne predstave, uživa u književnim večerima i razvija svoje veštine na nekoliko radionica.

Festival u ponedeljak otvara HKUD „Vladimir Nazor“ Sombor sa komedijom OPORUKA, a na sonćanskoj pozornici će se tokom naredne nedelje predstaviti i Dramski studio „Sanjari“ Sombor sa predstavom za mlade i odrasle DRUŠTVO MRTVIH PESNIKA, glumac Uroš Mladenović sa interaktivnom predstavom za decu BILO DVAPUT U JEDNOM KRALjEVSTVU, a festival će zatvoriti Dramski studio CEKOS-a sa komedijom BALKANSKI ŠPIJUN.

Nedelja pozorišta

O autorovi/ke & O autoru/ki

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Pridaj komentár & Dodaj komentar

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.