O NAMA

Storyteller je online portal koji promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki  – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu.

Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Storyteller nije informativni portal. Uz negovanje profesionalnih novinarskih standarda i etičkih normi Storyteller je platforma u kojoj je umetnost, novinarstvo i život u simbiozi što predstavlja težnju da se unese inovacija u novinarstvo (Slovaka) u Srbiji. Jer male priče čine život velikim.

Storyteller je nastao 12. septembra 2017. i to kao online platforma (novinarski blog). Osnovala ga je Vladimira Dorčova Valtnerova koja je ujedno od 9. maja 2018., kada je portal registrovan u Registru medija i odgovorna urednica.

Storyteller ima ove saradnike: Igora Bovdiša, fotografa, ponekad Gorana Vučićevića, takođe fotografa, Petra Serge Butka, šaptača kreativnih saveta, Jarmilu Takač, autorku logoa platforme, Danicu Vrba, lektorku srpskog jezika, Vieru Dorčovu Babjakovu, lektorku slovačkog jezika, Jana Kulika, autora pojedinih članaka, Annamariju Boldocki Grbić, autorku tekstova u rubrici Plezir i drugim rubrikama, Moniku Necpalovu i Mariju Belić Bibin, novinarke saradnice, Vladimira Zimu, snimatelja zvuka i slike, Josipa Valtnera, web-administratora, Jana Hrćana i Vinku Skorić, novinare volontere.

Reklama

PODPORTE NÁS!

PODKAST “Na ivici”

PODKAST Storyteller

E-KNIHA ZADARMO!

PARTNERI

Newsletter Storyteller