Društvo Medijska laboratorija

Media Talks uskoro u Novom Sadu, a prva tema je preduzetničko novinarstvo

Media Talks

Heror Media Pont u saradnji sa Centrom za razvoj manjinskih i lokalnih medija i Filozofskim fakultetom u Novom Sadu organizuje prvi po redu projekat Media Talks.

Projekat Media Talks je ciklus od četiri predavanja sa konstruktivnim debatama koji će se održati tokom novembra u Kino-sali na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 2.

Otvaranje projekta je u četvrtak, 03. novembra 2022. u 15:00 časova sa predavanjem na temu: Preduzetničko novinarstvo.

Projekat će svečano otvoriti prodekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu za međunarodnu saradnju i nauku prof. dr Zoran Paunović.

Na temu Preduzetničkog novinarstva govoriće Vladimira Dorčova Valtnerova, osnivačica i odgovorna urednica onlajn portala Storyteller i OEBS-ova ličnost godine za 2021. godinu.

Više o projektu i događaju možete videti na veb sajtu www.mediapont.org.

Izvor: Heror Media Pont

About the author

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Add Comment

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Reklama

PODKAST

PREDLOŽI TEMU

PoTYkajme si! PODCAST

PoTYkajme si! PODCAST

PODKAST Storyteller

PODPORA V ROKOCH 2022-2025 – PODRŠKA U 2022-2025.

E-KNIHA ZADARMO!

PODKAST „Na ivici“

PARTNERI