Društvo

Portal Magločistač pokrenuo donatorsku kampanju za redizajn sajta

Medij civilnog društva iz Subotice, portal Magločistač, pokrenuo je danas donatorsku kampanju za redizajn sajta.

„Dragi čitaoci, kolege i prijatelji, sa vama smo pet godina. Trudimo se da aktivno pratimo probleme u našoj zajednici, da istinito, pravovremeno i objektivno informišemo javnost o dešavanjima i problemima koje uočimo u Subotici i njenoj okolini. Vi, naši čitaoci, obraćate nam se s poverenjem, ukazujete na mnoge nepravilnosti u našoj lokalnoj zajednici. Uz vašu pomoć, pokušavamo da ih predstavimo i da utičemo da oni budu vidljivi široj javnosti“, navodi se u objavi portala.

Dodaje se da je Magločistaču neophodan redizajn sajta, te da im je za taj posao potrebna pomoć i podrška čitalaca.

„Ukoliko je i vama važno da se čuje i čita istina, da se piše o onom o čemu drugi mediji ćute, da imamo zajedničku, lepšu i pregledniju medijsku platformu, budite naši saveznici u ovom poslu – podržite nas da redizajniramo našu stranicu – donirajte!“, pozvao je portal svoju publiku.

U objavi se odseća da se Magločistač tokom proteklih godina razvijao i prilagođavalao potrebama građana, te da im je cilj da budu deo svakodnevice svojih čitalaca, odnosno „oaza slobodnog, kritičkog, drugačijeg mišljenja“.

„O tome koliko je novca kroz ovu jednokratnu donatorsku kampanju, u trajanju od 10 dana, prošlo kroz naš novi onlajn sistem za doniranje, moći ćete da se informišete na brojaču. Redovno ćemo vas obaveštavati o tome kako je vaš novac potrošen. Ukoliko niste u situaciji da novčano podržite naš rad, molimo vas najlepše, podelite ovu informaciju na vašim društvenim mrežama ili putem drugih aplikacija!“, navodi se na portalu.

Donacije se mogu uplatiti putem sledećeg LINKA. Na ovoj stranici se nalazi i portal Magločistač – kliknuti na „jednokratne donacije“ i izabrati željeni iznos podrške.

Izvor: Magločistač

Médiá píšu / Mediji pišu

O autorovi/ke & O autoru/ki

Médiá píšu / Mediji pišu