Društvo S-projekti

Anketa o portalu “Storyteller”

Portal “Storyteller” 9. maja 2020. godine slavi dve godine od zvaničnog osnivanja. Upravo je ovaj trenutak važan za sagledavanje dosadašnjeg, i planiranje budućeg rada ove redakcije, zbog čega sprovodi ovu online anketu.

Anketa o portalu “Storyteller” je anonimna i redakciji portala služi da sagleda svoj dosadašnji rad i unapredi, odnosno prilagodi novinarski sadržaj, formate i komunikaciju i “posluša” potrebe zajednice koja ovaj onlajn medij koji informiše na slovačkom i srpskom.

Za popunjavanje ove ankete potrebno je 10 minuta.

UPITNIK možete popuniti na OVOM LINKU.

Hvala unapred na odvojenom vremenu.

About the author

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Add Comment

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PODKAST “Na ivici”

PODKAST Storyteller

Informacije o COVID-19 u opštini Bački Petrovac

koronavirus

E-KNIHA ZADARMO!

PARTNERI

Newsletter Storyteller

PODKAST “KRENULE SMO”

Instagram

Unsupported get request. Object with ID '17841405767439521' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api