Kultura drugačija

Randevú se vraća u Bački Petrovac: Keramička avantura sa Nevenom Zelunka Cvijetić

Randevú, kamerni događaj portala Storyteller koji je posvećen kreativnim, zanimljivim i nesvakidašnjim ljudima iz našeg okruženja, posle duže pauze vraća se 28. februara na scenu dešavanja u Bačkom Petrovcu.

Novu sezonu otvaramo inspirativnom pričom Nevene Zelunka Cvijetić iz Bačkog Petrovca, koja se uputila u keramičarsku avanturu, dok je mnogi spajaju i sa neverovatnim gastronomskim umećem kojim je prožimala svoje kulinarske emisije Hleb i Lale na Kitchen TV.

U razgovoru sa Nevenom ćemo zajedno otkriti svet njene kreativnosti i inspiracije za njen ručni rad, posle čega ćemo svi zasući rukave, zaprljati ruke i uz njenu pomoć na radionici stvoriti vlastita mala unikatna keramička dela.

Ovo izdanje događaja Randevú je prvo u nizu Storytellerovih susreta sa zajednicom na kojima predstavljamo ljude iz „komšiluka“. Da inspirativne priče ne ostanu skrivene.

Uđite u svet oblikovanja gline i stvaranja unikatnih keramičkih dela u sredu 28. februara 2024. godine u 18č u redakciji Storyteller, Kulpinska 5.

Broj mesta je ograničen. Možete se prijaviti putem poruke na našoj Facebook ili Instagram stranici. 

O autorovi/ke & O autoru/ki

Storyteller

Storyteller je online platforma koja promoviše digitalni transmedijalni storytelling u novinarstvu. Upotrebljavajući nekoliko medijskih formata – od klasičnih pisanih reči, fotografija, infografike, kratkih audio i video zapisa i ostalih online alatki – Storyteller donosi reportaže koje predstavljaju ljude i događaje u autentičnom okruženju pokazujući život iz pravog ugla u pravom svetlu. Storyteller je upisom u Registar medija pod registarskim brojem IN000698 postao i zvanični onlajn medij koji svoje medijske usluge pruža dvojjezički: slovački i srpski.

Pridaj komentár & Dodaj komentar

Click here to post a comment

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.