Search and Hit Enter

Decembar sa Storytellerom

Ove godine decembar priča priču redakcije „Storyteller“. Ili barem jedan njen deo, jer već sledeće nedelje naša redakcija organizuje dva događaja, na kojima ćete se upoznati sa našim delovanjem i sa našim književnim i medijskim sadržajima.

U ponedeljak 10. decembra sa početkom u 18 časova u Bačkom Petrovcu organizujemo prezentaciju knjige za decu „Orech, ktorý vedel rozprávať“ autora Vladimira Dorče. Radi se o zajedničkom događaju naše redakcije i Udruženju petrovačkih žena, kada ćemo predstaviti knjigu i to u prostorijama Udruženja petrovačkih žena.

U četvrtak 13. decembra preselićemo se u Osnovnu školu „Žarko Zrenjanin“,  gde ćemo predstaviti rezultate medijskog projekta „Eko dizajn naših života“ i ujedno ćemo otvoriti izložbu fotografija Igora Bovdiša, koje su nastale u toku projekta. Školski događaj, koji organizujemo zajedno sa Osnovnom školom, počinje u 12 časova. Realizaciju projekta finansijski je podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Pored toga, „Storyteller“ medijski podržava prezentaciju muzičkog projekta NU SOUND OF VISEGRAD. Dva dana pre Božića u Novi Sad (dom b-612, Svetozara Miletića 40) dolazi enklava čeških i slovačkih muzičara da predstavi projekat Nu Sound of Visegrad. To je miks žanrova od džeza, funki do ambijenta. U interpretaciji benda Džeja Delvera i muzičara / producenta Grnje.

Radujemo se novim decembarskim susretima i razgovorima, iz kojih ćemo crpiti motivaciju i inspiraciju za nove medijske sadržaje.

No Comments

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.