Search and Hit Enter

Storyteller i Ekolist podpisali sporazum o saradnji

Online portal Storyteller i časopis Ekolist su danas u Bačkom Petrovcu formalizovali svoju saradnju u oblasti medija i zaštite životne sredine i održivog razvoja. Sporazum o saradnji su podpisale Vladimira Dorčova Valtnerova i Jadranka Marčok, osnivačice ovih medija, čiji zajednički imenitelj, osim ekološkog osvešćavanja, jeste prezentacija oblasti i životnih priča koje inspirišu na pozitivne promene u celokupnom društvu.


Podpisivanjem sporazuma o saradnji Storytellera i Ekolista se formalizuje partnerstvo ovih medija u oblasti unapređenja i povećanja vidljivosti teme zaštite životne sredine i ekologije u oblasti medija i informisanja građana i zajedničko javno zagovaranje promene životnih navika građana i zakonske regulative, ukoliko se steknu uslovi za to.

Formalizacija partnerstva Storytellera i Ekolista jeste rezultat medijskog projekta Eko dizajn naših života. Foto / Igor Bovdiš

Formalizacija partnerstva dva medija jeste rezultat medijskog projekta Eko dizajn naših života, koji realizuje portal Storyteller uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. U proejktu, pored Storytellera, učestvuje i Ekolist.


Projekat pod nazivom  Eko dizajn naših života je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.


Sviđa Vam se ovaj članak? Podržite nas!

Želite da dobijate zanimljive članke na mejl? Prijavite se na newsletter.

No Comments

Komentár

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.